További termékeink
Termék kategóriák
CÉGÜNKRŐL
 
 
A Savaria Uniker Kft. 2002-ben alakult Szombathelyen, néhány percre a város szívétől. Családi vállalkozásként indult, fejlődése máig töretlen. Az alapítók kerékpárok forgalmazására és szervizelésére, továbbá műszaki cikkek kereskedelmére vállalkoztak. Terveik beváltak, hiszen az üzlet folyamatosan fejlődik, mára a legnívósabb műszaki üzletnek számít Szombathely területén.
 
A célok eléréséhez több dolognak kellett megvalósulnia. Ilyen a meglévő stabil és széleskörű, folyamatosan bővülő kapcsolatrendszer, az alapítók kérlelhetetlen erőfeszítése a vállalkozás fejlesztése iránt. Időt és pénzt nem spórolva fejlesztették üzletüket. A magas minőség és a megbízható kiszolgálás, valamint szaktanácsadás következtében számos törzsvásárlóra tettek szert. Arra törekszenek, hogy az üzletből csak elégedett vevők távozzanak.
 
Az előbb említett körülményeknek köszönhetően a vállalkozás már nem csak Szombathelyen, illetve Vas megyében tényező a piacon. Napjainkban már az egész Dunántúl területén vannak üzleti partereink, de nem ritka az sem, hogy az ország többi részén található partnerekkel is kapcsolatban állunk.

Szombathelyen egy 150 m2-es üzlethelyiségben, valamint egy belső parkolóval várjuk kedves ügyfeleinket. Cégek, vállalkozások, viszonteladók és intézmények mellett ugyanúgy célunk a lakossági igények kielégítése. Árukészletünk összetételében természetesen ezt is figyelembe vettük. Mindenki megtalálhatja azokat a termékeket műszaki üzletünkben, amire szüksége van.

Nagy hangsúlyt fektetünk a kerékpárok kereskedelmére. Négy nagy kerékpárgyártó és egy elektromos kerékpárokat gyártó vállalt termékeit forgalmazzuk. Kiegészítő tevékenységként egy új szolgáltatást is bevezettünk, ez a szerviztevékenység, elsősorban kerékpár szerviz.

Árukészletünk sokrétű és sokfajta: a kerti szerszámokon át, kenőanyagokon, gépeken, ipari kellékeken keresztül egészen a kerékpárokig vagy a vegyi anyagokig minden megtalálható műszaki üzletünkben. Ha valami éppen nincs készleten, néhány napon belül beszerezzük.
A partnerekkel való kapcsolattartást egyik legfontosabb küldetésünknek tartjuk. Úgy véljük, nincs jobb üzletünk számára, mint egy elégedett ügyfél vagy egy elégedett partner.
 
A Savaria Uniker már több mint egy évtizede áll a lakosság és az ipar szolgálatában. Tapasztalt munkaerőt alkalmazva célunk továbbra is a vásárlói igények magas szintű kielégítése!
 
 
Fotógaléria
 
Képgaléria, 1/12Képgaléria, 2/12Képgaléria, 3/12Képgaléria, 4/12Képgaléria, 5/12Képgaléria, 6/12Képgaléria, 7/12Képgaléria, 8/12Képgaléria, 9/12Képgaléria, 10/12Képgaléria, 11/12Képgaléria, 12/12
Kosár
Felhasználó

Regisztráció

Vendégként is vásárolhat
savariauniker.hu
Hecht termékek
Valuta
EURO Árfolyam
HUF valuta HUF 357,33 Ft
Kerékpárok
Termékajánló
Garancia regisztráció
 
 
 
 
 
 
A weboldal összes funkciójának működéséhez engedélyezni kell a sütik (cookie) használatát. További információk
Nem engedélyezemEngedélyezem